Blog

Welkom op onze blog!

Hoi, welkom op onze blog!

Corona tijd... wat een hel is het, alle kapsalons dicht en dat al meer dan 10 weken! Meer dan 10 weken dat wij ons mooie vak niet mogen uitoefenen. 

Maar wij zitten niet bij de pakken neer! wij blijven postitief en nemen deze tijd om te gekke nieuwe dingen te organiseren. Zoals je op onze instagram account al hebt gezien, hebben wij vlak voor de lockdown een super gave fotoshoot gedaan. Daar zijn super gave foto's van die we nog heel even geheim houden! Als alles weer mag en kan gaan wij zeker door met fotoshoots, we hebben de smaak te pakken!

Ook wordt de salon even onderhanden genomen. De groene muur die wij in de vorige lock down hadden geschilderd viel toch niet zo in de smaak bij ons. Dus de muur krijgt weer een fris nieuw kleurtje. Wat dat gaat worden houden we nog even geheim. kan je niet wachten? Houd dan instagram goed in de gaten.

Wij gaan ook een nieuwe behandeling aan ons repertoire toevoegen. Je hebt het al voorbij zien komen op instagram, de keratine infinity treatment! Bij deze behandeling kunnen we jou haar langdurig stijl en pluisvrij houden. Heb jij hier interesse in? Laat het ons weten! 

Nog even geduld en dan mogen we hopelijk 3 maart weer open! Wij hopen dat jullie dan net zo enthousiast zijn als wij!

Liefs,

Jacques, Sanne, Nicole, Desiree en Kim